Dora'nin Yolculugu

Lilypie First Birthday tickers

16 Şubat 2011 Çarşamba

37.hafta

Son doktor kontrolunu de oldum artik gun saymaca gercekten de...Haftaya bir gidecegim ebeye gorunecegim sonraki hafta zaten dogum.Anniiiiii.....
Hanfendu 2 haftada 400 gr almis su an 3.300 gorunuyor...Hersey normal yani bebek acisindan. Bense zor yuruyorum...Bir de nisan gelmeye basladi az az.
Bu haftasonu sterilizasyonlari yapacagim, hastane cantasini hazirlayip kapinin yanina koyacagim, tamaaammm.
Annemle Ebrusun vizesi ve biletleri de tamam. Umarim erken gelmeye kalkmaz bebis.
Bitek terligim yok yaa benim hastaneye goturulcek onu bi almam lazim. Bir de karnimi tasimakta zorlaniyorum deyince su destek kemerlerinden onerdi ama 2 hafta kalmis surda deger mi almaya bilmiyorum.
Canim bol bol et ve sogan istiyor nedendir acaba?
Baska da bir haber yok...
En kotu haber sona tabii, +20'deyim su anda:( Ama hic gostermiyorum, vallaaaa:P Dun aksam eski fotograflara bakiyorduk khodjayla "ne guzelmisim" diye diye oldum. O da zamaninda tombik dedigi goruntulere simdi ayila bayila bakiyor.hahahahaaaa. Olumu gosterip sitmaya razi etmek de bu oluyor:D

8 yorum:

  1. vayyy 20 hıı.. şaka şaka..:DD bence böyle daha güzelsindir.son halini bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum, sana zayıflık yakışmıyo zaten;) bir de şu tarafı var, sen doğum kilolarını verince onur abi sana tekrar aşık olucak!! hihihihihhi....:DDD
    et için de bence B vitamini eksikliğin olabilir diye düşündüm birden, ihmal etme tatlım nası olsa az kaldı die, meleğim hala seninkilerle idare ediyo;)
    abalammm seni çok özlediimmm.... bi de kıskanma lütfen ama yeğenimi daha çok özledim galiba:)
    seni çok seviyoruuummmm....

    YanıtlaSil
  2. ay ben artik herkesi ozledim kafayi yiyorum butun gun evde bi basima...onur gelince inmiyorum vala tepesinden gelin de artik o da nefes alsin zavallim...

    YanıtlaSil
  3. Pinarcim et de sogan da bol bol sut yapar , ondandir:)) Az kaldi iki haftaya bunlarin hepsini unutacaksin. Ben 25 (yaziyla yirmibes) kilo almistim. Kendime bile itiraf edemiyordum. Daghan simdi 13 aylik ve ben hamile kaldigim kilodan 2 kilo eksigim. Yani merak etmeye luzum yok, hicbiri kalici degil o kilolarin. Emzirmenin de buyuk faydasi var. Insallah Doramiz saglikla gelir, merak icinde bekliyoruz burda. Ucunuzu de cook optuk

    YanıtlaSil
  4. terlik disinda hersey yolunda gorunuyor ne guzell :))
    sen simdi artik kilo falan dusunme, ben +18'den sonra tartilmayi protesto ettim, sen de basla istersen, ise yariyo :))
    super haberlerinizi bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  5. :)sagolun arkadaslar iyi dilekler icin:) son gunler en zoruymus onu anlamis oldum bir de ilk gunlerin bulantilari vardi tabii...neyse gercekten bitiyor artik.ben de anne oluyorum anneeeeee!!!

    YanıtlaSil
  6. Pınar, o günlerimi hatırlattın bana. Nehir 38+5'de gelmişti. Dünyanın en güzel duygusunu yaşamana çok az kaldı ne güzel:) Bebekten sonra da oralarda yaşamaya devam edecek misiniz ki??

    YanıtlaSil
  7. Ben bu haftada doğurmuştum apar topar :)) Hastane çantan için bu ne rahatlık, 32. haftada hazırdı. Acaba ben mi çok pimpirikliyim yahu :)
    +20 mi,harika:)) +15le gitmiştim doğuma, şu an sadece +1deyim ama hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum :) Kilolar gitse bile vücuttaki genişleme kalıyor, sporsuz gitmeyecek herhalde. Kiloya şimdi hiç takılma, 2 ay sonra takılırsın ;)
    Son günler gerçekten çok zor, umarım kolayca geçer şu kalan bir avuç gün. Offf, dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın çok şanslısın :))

    YanıtlaSil
  8. Vala ben hiiiccc pimpirikli degilim, apar topar dogursam bile nolucak ki esyalar arkadan geliverir:)
    Ben buldum yontemi HYPOXI ile incelticem vucudu ama emzirme olayi bittikten sonra olabilecek. 1 sene oole genis genis gezicez artik yapcek bisey yok:)

    YanıtlaSil