Dora'nin Yolculugu

Lilypie First Birthday tickers

27 Haziran 2011 Pazartesi

Bugünlerde...

Gördüğüm anda bayıldığım 2 obje..Unuttuğumuzda hatırlamak için...
Çok hevesliyim bu yaz kızımla cıbı cıbı yapmaya...40 spf mayo ve şapkasıyla çok şirin olacak:)
Aceba bebek eşyaları daha çok anne-babalar için mi:D Bayılarak aldım bu sandalyeyi(!), 'yatmaktan sıkıldı daha rahat göz teması sağlarız' diye ama hatun pek sıkıntılı çıktı, kemerleri çekiştirip duruyor, alıştırabilecek miyiz bakalım...3 kademeli, 1.kademe yatık yeni doğan için, 2. kademe fotoğraftaki hali (biberonla beslerken çok rahat oldu:)), 3. kademe de daha büyük çocuklar için sallanan sandalye modu. yeni doğandan 18kg'a kadar kullanılabiliyor. Sallanan oyuncaklarından farklı sesler çıkıyor, müzik değil de çıngırak gibi diyelim. Titreşimi de var ama henüz faydalanmadık. FischerPrice.
En çok buna gülüyorum:D Burda sadece TRT1, TRTMüzik ve TRTÇocuk izleyebiliyoruz, ısrarla Digitürk almayı reddediyoruz. Başta çoook uçuk gelen bu dizi, TRT1'in sabah haberlerindeki Anadolu haberlerini izledikten sonra hiç de uçuk gelmemeye başladı:D Tipler, göndermeler çok iyi, senaryo kopuk:))) Pazartesi akşamları yayınlanıyor.
Bu kitabı okuyorum. Yok ilişkimiz o kadar da kötü değil:) Hem başarılı ebeveyn hem mutlu karı-koca olmak bence şans değil çaba gerektiriyor, yol yakınken öğrenmeli dedim. Evli, 2 çocuklu ve ilk çocuktan sonra kariyerini bırakmış bir kadının günlüğü gibi yazılan, roman gibi kolay okunan, bir evlilik terapisti tarafından yazılmış bir kitap. Zevkle okuyorum ve ibret alıyorum. Doğan Cüceloğlu'nun web sayfasında  tavsiye ettikleri arasındaydı. Ben de naçizane tavsiye ederim. Yazar, aktör Levent Üzümcü (Avrupa Yakası'ndaki Cem) ile evli ve 2 çocuk annesi.

5 yorum:

  1. objelere bayıldım, yakışmış yerine de; Doramın mayosu mükemmel, şipşirin ve yaratıcı-duymamıştım korumalı mayo olduğunu- Doram zaten Allah vergisi harika, tatlı, şirin, yavrukuş ve sandalye iyi fikir;)...
    kitap da aklımda, bigün lazım olur kesin:))
    sizi seviyorum ve dört gözle bekliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Canım beniiim biz de seni çok özledik biz de kavuşmayı dört gözle bekliyoruuuzzz...Özellikle Dora:D Sonuçta teyze dediğin anneyarısı bir kişilik o yüzden yarı yarıya da senin kucağında dursun bakalııımmm:)))

    YanıtlaSil
  3. kesinlikleeee..... ama yılda bi kez olcak iş diil malesef:( sizin dönmeniz lazım:DDDDDDDDD

    YanıtlaSil
  4. Pusetinde bile arkasına asla yaslanmamış olan 21 aylık kızım, sallanan sandalyesini hala kullanıyor :) Eğer sıkılıyorsa kemerini takmayıverin. Yemek yedirirken de çok işime yaramıştı o sandalye. Titreşimini açıp içine oturtup neler neler yedirmiştim kızıma. Ha, o titreşimler bir de bağırsakları düzenliyor. Kızım üstten yiyip, alttan bırakıyordu :) Şimdi de sallanıyor sandalyenin tepelerinde dolaşıyor. İlginçtir, sandalyeyi öyle bir yapmışlar ki ters devrilmiyor.
    Umarım siz de tepe tepe kullanırsınız.

    YanıtlaSil
  5. Oleyyy çok sevindim:) Çok kıpırtılı ama kemerini takmazsam düşecek gibi geliyor deneyelim bakalım..

    YanıtlaSil