Dora'nin Yolculugu

Lilypie First Birthday tickers

6 Aralık 2010 Pazartesi

Oh bee sonunda!

Yuppi!!! En sonunda becerdim su kolaj isini ne kadar da kolaymis halbuki. Picasa'dan haberdar olmami saglayan alternatifanne ve picasa sagolsun. Ustelik ucretsiz ve kullanimi cok kolay.hihoha!! cok sukur dostlar benim de artik bir foto edit programim var:))

Siz de bakin bakalim fistigin cicilerine...Begendiniz mi? Ben tabii bunlari giydirecek okazyonlari ve sirinligi hayal ediyorum daha cok. Bu bebek beni tam bir daydreamer yapti(eskiden yarim daydreamerdim;)). Saglikla gelsin de...

Tabii bunlarin hepsi yatirim zira 6 ayliktan kucugu yok! Yaza insallah Turkiye'de boy(! bakalim kac cm olacak haha) gosterecek:)

Bugun okudugum bir yazida hamilelerin tuhaf bir romantizm boyutunda yasadiklarindan ve suursuzca alisveris yaptiklarindan bahsediyordu. Ama ben hic ustume alinmiyorum! Benim aldiklarim son derece gerekli...Ve ustelik yatirim diyorum yaaa!! Boylece 6 aylik oldugunda hic alisveris yapmam gerekmeyecek! Bence cok akillica:D

Evet...hep birlikte gorecegiz:))


Posted by Picasa

6 yorum:

  1. pek cici bunlar pınarcım yaa, peki senin ki ilk 6 ay kadar ne giyecek :P

    umarım daha iyisindir. iyice dinlenmene bak!

    Iraz

    YanıtlaSil
  2. Irazzz hosgeldin:))) oyyy ilk 6 ayliklar coktan dolapta yerlerini aldilar da onlar daha cok penye body falan olunca bunlar kadar cekici degil ama yine de cok tatlilar.benim kizim kiyafetsiz kalir mi?? hic aklin kesiyor mu?

    YanıtlaSil
  3. Of ya, kız çocuğu olunca insan almadan duramıyor ki... Bir de doğsun, gelen hediyelerden, senden daha çok kıyafeti olacak :)

    YanıtlaSil
  4. Hosgeldiniz CokBilmis:) Bildiklerinizden bize de ogretin birseyler:) Yaa evet nedir bu kizlardan cektigimiz!Ben daha kendime almaya doyamadiydim:)

    YanıtlaSil
  5. cok tatliymis kiyafetleri, kendisi kimbilir nasil???

    YanıtlaSil
  6. ay ablammm yaaa hepsi harikaaaaaa... hele hele çiçekli tuluma ve kareli elbiseye ba-yıl-dıımmm!!! :))))

    YanıtlaSil