Dora'nin Yolculugu

Lilypie First Birthday tickers

3 Aralık 2010 Cuma

Kulluna Khalifa!


2 Aralik Birlesik Arap Emirliklerinin birlesme yildonumu, bu yil 39. kutlandi. 2 Aralik 1971'de 6 emirlik  birlesmeye karar vermisler, 1972'de de Ras Al Khaimah eklenmis ve 7 emirlikten olusan BAE bugunku halini almis.
Aynen bizim 29 Ekim'i gurur ve coskuyla kutladigimiz gibi burada da bu gun cesitli etkinliklerle ve gercek bir coskuyla kutlaniyor hem de tatil:)) Araplarda biraz eksik gordugumuz ulus olma bilinci en azindan bu gunde BAE'de kendini hissettiriyor ve niyeyse beni de sevindiriyor. Biz bu ulkeyi sevdik galiba gercekten de.
Nasil sevmeyelim hem tatil hem de heryerde cok eglenceli etkinlikler vardi. Biz de arkadaslarimizla Atlantis Hotel Nasimi Beach'teki partiye katildik. Kadinlar ucretsiz erkeklere 50 dirhemdi ve cok zevkliydi. Ustelik simdi artik deniz o asiri sicakligini da kaybetti tam deniz mevsimi geldi, super guzel vakit gecirdik. Ama tabii gece serin olacagini hayal edemedigimden ve de alkolun isitici etkisini malesef yasayamadigimdan erken ayrilmak zorunda kaldik, gencleri geride birakarak.



 Baska mayom ve plaj elbisem uzerime olmadigi icin hep ayni cicekli elbiseyle goruyorsunuz beni:( Bunlar da tatli arkadaslarimiz Duygu ve sevgili esi Mert. Duygu'yla Istanbul'da ayni sitede oturuyormusuz inanabiliyor musunuz! Dunya gercekten kucuk bir yer:)

Kulluna Khalifa bahanesiyle Palm'a da ilk kez gecmis olduk, tamamini gezemedik ama cok duzenli ve guzel bir proje. Proje yaa gercekten de adam site diye ada insa ediyor, ve hatta trafik s.ik.ismasin diye tunel ve alt gecitler falan var. Atlantis'e ozel rayli sistem de var...Inanilmaz bir olusum. Bir de acaip bir helikopter trafigi vardi, artik kimler gelip gidiyorsa bu otele...

Ozetle hergun yeni birsey kesfetmek, gozlemek su an bizi cok mutlu ediyor. Bir de en ustteki pasta gibi pastalar yapabilmek icin kursa gidecegim yakinda:) hohoho!

3 yorum:

  1. mutlu oldugunuzu ve ii vakit gecirdiginizi bilmek cok guzel ablammm...:)

    YanıtlaSil
  2. Pinar merhaba, Dubai' de bir bloger daha olmasi cok hos. Blogumdan herhangi bir resmi link vererek kullanabilirsin diyecektim ki kullanmissin zaten :) Seni izlemeye aldim bundan sonra guzel paylasimlarda sik sik gorusmek dilegi ile, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Cok tesekkurler:)Blogunu keyifle izliyorum. Gorusmek uzere.

    YanıtlaSil